Ansjovis, worsten, bonen en natuurlijk wijn en bier; we halen ze persoonlijk uit Catalonië naar Breda. Want dat proef je. Die Spaanse zon geeft de ingrediënten meer smaak, meer cor. Onze Catalaanse koks maken er in de open keuken authentieke gerechten van. Je weet wat je eet en je proeft de uitgesproken smaken. Dat is wat Catalaans eten zo bijzonder maakt.
(brood met tomaat)
Plat amb una àmplia selecció de les nostres tapes (borrelplank met diverse van onze tapas prijs p.p.)
(gebakken aardappeltjes met ei en pata negra ham)
(Russische salade)
(brood met aïoli)
(brood met tomaat, geroosterde groenten
en gemarineerde ansjovis)
(gemarineerde grote pitloze olijven, naar oma’s recept)
(gefrituurde olijven met gehaktvulling uit Ampurdan)
(kaasplankje)
(aardappelen -gevuld met pittige tomatensaus
en aïoli- en geraspte kaas)
(gefrituurde aardappelen met aïoli en bravassaus)
(Padron pepertjes, milde peper)
(gefrituurde garnalencakejes gemaakt met kleine garnalen)
(kabeljauwstukjes met gebakken ui en aardappel)
(gefrituurde ansjovisjes)
(gemarineerde ansjovis)
(gambakroketjes)
(kroketjes met Ibérico-ham)
(kroketjes met spinazie en blauwe kaas)
(gefrituurde aardappelbol met gehaktvulling en pikante saus, per stuk)
(dun gesneden fijne vleeswaren)
(bordje Serrano-ham)
(bordje pata negra-ham)
(tonijntartaar met avocado en tomaten marmelade)
(gefrituurde kabeljauw met Catalaanse ratatouille)
(gamba’s(6st) gebakken op de plancha met vinaigrette
van watermeloen en geroosterde paprika)
(kort gestoofde venusschelpen met knoflook en peterselie)
(octopus met crème van Garrotxa kaas en paprika, lauwwarm geserveerd)
(rijkgevulde visschotel met vis en schaal-, en schelpdieren)
(gebakken gamba’s met octopus, kikkererwten en gebakken chorizo)
(gekonfijte dorade met zwarte rijst, kip en inktvis)
(gehaktballen met inktvis)
(preicreme met venusschelpen en uitgebakken chistorra worst)
Wij serveren u met liefde onze paella, echter om de kwaliteit te bewaren serveren wij deze uitsluitend op reservering. Per 2 personen te bestellen.
Peix (vis) € 35.- p.p.
Carn (vlees) € 26.50 p.p.
Mar i muntanya (vis en vlees) € 30.- p.p.
(salade met kabeljauw, salsa romesco, tonijn, ansjovis
en olijven)
(gehaktballetjes met inktvis)
(lamskoteletjes met all i oli)
(Presa is een mals schouderstuk van het Ibérico varken gebakken als steak) (met gekruide aardappel en doperwten creme)
(ossenhaaspuntjes met chistorra worst en paddenstoelen)
(Iberische varkenshaas met saus van appel en gember, chips)
(stoofpotje met witte bonen, gerookt spek, sobrassada en kip)
(geroosterde groenten, geitenkaas, rozemarijnolie, koud geserveerd)
(gestoofde spinazie met rozijnen en pijnboompitten)
(aubergine uit de oven met gegrilde artisjok, tomaat en Garrotxa kaas)
(groentes met ei en laurier)
(salade van aspergetips met tomaat en geschaafde venkel)
(biscuitrol met aardbeien en vanillesaus)
(xuixo met bloedsinaasappel ijs en honing)
(Catalaanse crème)
(chocolade ‘geheim’)