Ansjovis, worsten, bonen en natuurlijk wijn en bier; we halen ze persoonlijk uit Catalonië naar Breda. Want dat proef je. Die Spaanse zon geeft de ingrediënten meer smaak, meer cor. Onze Catalaanse koks maken er in de open keuken authentieke gerechten van. Je weet wat je eet en je proeft de uitgesproken smaken. Dat is wat Catalaans eten zo bijzonder maakt.
(brood met tomaat)
Plat amb una àmplia selecció de les nostres tapes (borrelplank met diverse van onze tapas prijs p.p.)
(brood met aïoli)
(brood met tomaat, geroosterde groenten
en gemarineerde ansjovis)
(gemarineerde grote pitloze olijven, naar oma’s recept)
(gefrituurde olijven met gehaktvulling uit Ampurdan)
(kaasplankje)
(aardappelen -gevuld met pittige tomatensaus
en aïoli- en geraspte kaas)
(gefrituurde aardappelen met aïoli en bravassaus)
(Padron pepertjes, milde peper)
(gefrituurde garnalencakejes gemaakt met kleine garnalen)
(kabeljauwstukjes met gebakken ui en aardappel)
(gefrituurde inktvisjes)
(gemarineerde ansjovis)
(gambakroketjes)
(huisgemaakte kroketjes met Ibérico-ham)
(kroketjes met spinazie en blauwe kaas)
(gefrituurde aardappelbol met gehaktvulling en pikante saus)
(dun gesneden fijne vleeswaren)
(bordje Serrano-ham)
(bordje pata negra-ham)
(tonijntartaar met avocado en tomaten marmelade)
Wij serveren u met liefde onze paella, echter om de kwaliteit te bewaren serveren wij deze uitsluitend op reservering. Per 2 personen. Peix (vis) of Carn (vlees) 19.50 p.p. Mar i muntanya (vis en vlees) 21.50 p.p
(gefrituurde kabeljauw met Catalaanse ratatouille)
(gamba’s(6st) gebakken op de plancha met vinaigrette
van watermeloen en geroosterde paprika)
(kort gestoofde venusschelpen met knoflook en peterselie)
(gebakken gamba’s met octopus, kikkererwten en gebakken chorizo)
(gekonfijte aardappel met fris gemarineerde zeebaars en geroosterde groenten (koud)
(gevulde pijlstaartinktvis met aubergine en peterselie olie)
(sardines van de barbecue met prei crème)
(in bouillon gestoofde zeevruchten en kabeljauw)
(salade met kabeljauw, salsa romesco, tonijn, ansjovis
en olijven)
(gestoofd kalfsvlees met groene kruiden en venkel)
(gehaktballetjes met inktvis)
(lamskoteletjes met all i oli)
(canneloni gevuld met gestoofde eendenbout uit de oven)
(gegrilde Iberico varkenshaas met creme van appel,
saus van gember en chips)
(gestoofde scharrelkip met kaneel,
pijnboompitten en rozijnen)
(gebraden ossenhaas met olijvensalsa en gegrilde bosuitjes)
(stevig gebakken worst met witte bonencrème en munt)
(geroosterde aubergine, paprika en ui,
schapenkaas, rozemarijnolie, koud geserveerd)
(gestoofde spinazie met rozijnen en pijnboompitten)
(salade met gekonfijte aardapelen, tuinbonen en zomerse vinaigrette)
(preicreme, gestoofde ui gevuld met aubergine)
(groene asperges met romesco saus)
(paddenstoelentaartje met paprika, pijnboompitten
en limoensaus)
(watermeloen/sangria, gemarineerd en granita met appelschuim)
(biscuitrol met gemarineerde aardbeien en vanillesaus)
(traditioneel Catalaans dessert met verse kaas en honing)
(Catalaanse crème)
(chocolade ‘geheim’)